Рапърът 100 Кила най-после завърши училище и тази година е

...
Рапърът 100 Кила най-после завърши училище и тази година е
Коментари Харесай

100 кила най-накрая завърши училище, но епидемията провали плановете му за купон

 Рапърът 100 Кила най-сетне приключи учебно заведение и тази година е зрелостник. Варненецът се похвали с отличен триумф и си спретна градинско празненство вместо бал във връзка завършването на междинното си обучение.

" Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте подготвени да ми дадете другари. Обичам ви същински ", написа в обществената мрежа Явор Янакиев, както е същинското име на рапъра.

Килата нееднократно споделяше, че неговото дипломиране ще бъде зрелищно, само че коронавирусът провали проектите му. Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май.

Явор приключи 4-та сменно-вечерна гимназия " Отец Паисий " в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и най-после се отказал да върви. По-късно почнал да работи, с цел да оказва помощ на майка си и дребния си брат. 

След като стана прочут решил, че е срамно да няма тапия за приблизително обучение и записа вечерно учебно заведение, което съумя да изкласи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР