Рано тази сутрин се проведе извънредна среща на лидерите на

...
Рано тази сутрин се проведе извънредна среща на лидерите на
Коментари Харесай

Байдън: Според данните за траекторията на ракетата, поразилата Полша, е малко вероятно да е била изстреляна от Русия

Рано тази заран се организира изключителна среща на водачите на страните от Г-20, ръководена от Джо Байдън. Пред публицисти американският президент съобщи, че е рано да се твърди, че случаят е вследствие на съветска ракета.

Байдън съобщи, че съгласно данните за траекторията на ракетата, поразилата територията на Полша, е малко евентуално тя да е била изстреляна от Русия.

Съединените щати и съдружниците им в НАТО ще проверяват случая доста в детайли, преди да подхващат някакви дейности, съобщи американският президент Джо Байдън.

Предварителната информация демонстрира, че ракетата не е изстреляна от Русия. Това демонстрира траекторията ѝ, само че следва да изясним тъкмо, какво се е случило, сподели Байдън в Бали след незабавна среща на международни водачи, участващи във форума на Г-20 в Бали.

Генералният секретар на на Организация на обединените нации Антониу Гутериш съобщи, че е значимо да се изяснят всички елементи към случилото се в Полша, с цел да се избегне спомагателна ескалация на продължаващия към този момент месеци спор в прилежаща Украйна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР