Рано сутринта униформени влязоха в ромския квартал Балабаница в Севлиево.

...
Рано сутринта униформени влязоха в ромския квартал Балабаница в Севлиево.
Коментари Харесай

МВР със спецакция в Севлиево срещу купения вот

Рано сутринта униформени влязоха в ромския квартал " Балабаница " в Севлиево.
Специализирани полицейски акции против пазаруване на гласове и битовата престъпност се организират на територията на цялата страна. Полиция и жандармерия претърсиха адреси във Врачанско и Великотърновско. Акция се организира и в Добричка област. Десетки са арестувани.

" Има много правоспособни или глобени, които не престават да карат ", сподели Йоана Георгиева пред.

" По-често да се правят, с цел да не стават такива противозаконни дейности ", споели Беайдин Али.

Марин Ангелов твърди, че един глас се търгува по 100 лв..

" Да може да се гласоподава за тях, те да печелят, с цел да станат по-богати, само че не мислят за бедните ", безапелационен бе той.

В рамките на акцията се ревизираха и търговски обекти.

" Проверени са 222 лица и 152 автомобила, като от тях са открити и профилактирани четири, тествани са пет сборища на лица от престъпния контингент и 8 търговски обекта, формирани са 20 акта и са наложени 18 санкции с фиш за ЗДП, разкрити са 4 обири на частно имущество ", разясни началникът на " Охранителна полиция " при ОД МВР- Габрово - комисар Андрей Хайтов.

10 души са задържани в Добричко за търговия с избор. А при друга профилирана интервенция в Бяла Слатина задържаха наркопласьори.

" Казаха, че има дрога, само че няма такива работи. Намериха чай, брат ми пуши, цялата махала пуши, само че да вървят и да намерят дилърите ", възмути се Милка Иванова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР