Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна поредната реалити доза

...
Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна поредната реалити доза
Коментари Харесай

МЕГЗ не може да смята

Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна следващата реалити доза от живота си. В новото клипче Каканашева се разсънва в 6 и 30 сутринта и не може да заспи повече по тази причина взема решение да брой поръчки.

Ужасно притеснителното във видеото е, че МЕГЗ се пробва да направи сметка какъв брой броя червила е продала след последния си пост нощес. Тя се пробва да счита, което явно не и се отдава също като правописа и за потрес на всички изръсва " 97 + 22 ъмм какъв брой е това 112 ".

Дори малко дете може да сметне, че в действителност отговорът е 119.  По-късно Каканашева продължава с сякаш по-елементарни сметки за други артикули, само че още веднъж се запъва. " 33 + 49 ъъъ ъмм " и по този начин близо минута, с цел да сбърка още веднъж - " 92 контура ". Накрая МЕГЗ въпреки всичко поправи сметките си и даде правилни отговори като даже не сбърка 9 + 5 и сподели въпреки и с още малко чудене " 14 матови комплекта ".

Феновете на МЕГЗ и този път не пропуснаха да я изкритикуват с мнения от вида на " доста си тъпа ", " поръчки море, ъгъл шамандура ", " чудя се за какво са ти тези пари като даже не може да ги сметнеш ", " е това е доказателство, че не би трябвало безусловно да си интелигентен, с цел да си сполучлив " и още доста сходни. Каканашева, обаче, съблюдава строго цензурата, която наложи на клиентите си преди няколко седмици и побърза да изтрие доста от неприятните мнения и остави единствено тези за това какъв брой е непринудена, сполучлива и сладка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР