Рано сутринта, през електронен имейл, който прилича на един от

...
Рано сутринта, през електронен имейл, който прилича на един от
Коментари Харесай

С право на отговор за свободата на словото: Васил Божков съветва медиите как да го наричат

Рано сутринта, през електронен имейл, който наподобява на един от тези на " Нове холдинг " (няма по какъв начин да има удостоверение, защото от доста време насам на холдинга посреща всеки поискал да го посети с надпис Under Construction), Васил Божков изпрати " право на отговор " до всички български медии.
Интересен факт е, че Божков разгласява същия текст в профила си във Facebook - с уточнението, че която медия го разгласява, може да претендира за обективност. Оставяме на всеки четец да реши дали обясненията на Божков са справедливи за моментната обстановка и за всички условия, с цел да се стигне до тази обстановка:
" С самообладание следих по какъв начин в продължение на повече от година медиите, в това число и такива, които се одобряват за уважавани, нарушават съществени правила в публицистиката и си разрешават груба и тенденциозна операция.

В текстове, в които загатват името ми, непроменяемо участва " укриващият се предприемач " или " обвиненият предприемач, който се укрива в Дубай ", а някои стигат даже още по-далеч, наричайки ме " дезертьор от правораздаването ". Това са същите медии, които непрекъснато упорстват, че България е или би трябвало да бъде правова страна по стандартите на цивилизования свят. В правовата страна всеки е почтен до доказване на противното.

Срещу мен първо бяха повдигнати обвинявания, след това се търсеха доказателства. Досега не са намерили нищо. Няма и по какъв начин да намериш нещо, което не съществува.

Срещу мен, моето семейство, моите бизнеси и неповторимата от позиция на културно-историческа стойност сбирка, бе осъществена невиждана показна офанзива, нарушаваща жестоко правовия ред. Бяха нарушени всички закони, както и самата Конституция. Брутално бяха погазени и съществени човешки права, регламентирани в съответните интернационалните контракти, които България е утвърдила и които имат предимство над вътрешните правни правила. Виновните за това ще си понесат следствията.

Манипулацията с " укриващия се предприемач " отива даже по-далеч. Защото това е неистина. А " уважаваните " медии би трябвало да имат най-малко претенцията, че не популяризират неистини.

Никога и от никого не съм се крил. Още по-малко съм бягал. Напуснал съм територията на България по законоустановения ред. Нещо повече, подал съм персонално сигнал до прокуратурата и всички способени институции за рекет и изнудване с доказателства за най-голямата корупционна скица по върховете на страната. Там е посочен и адресът ми в Дубай. Всеки, който ме е потърсил, ме е намерил, а всяка медия, която е поискала, се е свързала с мен. Тенденциите и внушенията са изключително рискови и добре платени, когато наближават избори. Всеки обвързван с политика и медии е наясно с този факт.

 Окончателно: Партията на Божков може да се записва Окончателно: Партията на Божков може да се записва
3-членен състав на Върховен касационен съд удостовери решението на Софийски градски съд за регистриране на политическа партия „ Гражданска платформа Българско лято “ в...
Аз не съм отвън България по собствен избор. Аз съм българин. И обичам България.

Има доста хора, които са вложили в спорт повече от мен. Но не и в България.

Има доста хора, които са платили повече налози от мен. Но не и българи.
 Биволъ пусна ВИДЕО с парцели на Божков от Париж " Биволъ " пусна ВИДЕО с парцели на Божков от Париж
В малко видео, малко над 1 минута, уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ " разгласява информация, касаеща имущество на Васил Божков...

Няма нито един човек по света, който да е направил повече за опазването на културно-историческото завещание на България от мен.

Можете да ме наричате най-големият поданик, можете да ме наричате най-големият колекционер, можете да ме наричате най-големият донор в спорта. Това са обстоятелствата. Другото са операции, с които се включвате в хора на тези, които погазват правовия ред и разрушават изцяло съзнателно законността в България. Тези, които употребяват върху вас и бизнесите ви същите бухалки. Почти не се сещам за притежател на дребното останали самостоятелни медии, който да не е бил в даден миг ударен от хунтата. Не съм прочел да наричате нито един от тях " обвиненият / подсъдимият/ наказаният предприемач и притежател на нашата медия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР