Рано сутринта на 27 април над Тексас, Ню Мексико, Колорадо

...
Рано сутринта на 27 април над Тексас, Ню Мексико, Колорадо
Коментари Харесай

Не е метеорит: американци забелязаха летяща огнена топка в небето ВИДЕО

Рано сутринта на 27 април над Тексас, Ню Мексико, Колорадо и Аризона беше видяно огнено кълбо, което, съдейки по видеозаписите, се разпада на голям брой фрагменти и изчезва в тъмнината. 

Американското общество за метеори оповестява, че 36 души са подали молба за наблюдения, в това число петима души, които са записвали кълбото на видео.

Според специалистите множеството хора са предположили, че това е метеор, само че в действителност това са основани от индивида галактически боклуци, написа Yahoo News.

" Това събитие не беше нещо естествено. Най-вероятно това беше неконтролирано наново нахлуване в атмосферата на галактически боклуци от задачата SpaceX Endurance 2, стартирана на 5 октомври 2022 година ", споделиха представители на обществото.



Според очевидци огненото кълбо изглеждало " по-голямо от естествен метеор " и се виждало дълго време. Това накара някои да мислят, че може да е аероплан.

„ Докато метеорът не се разпадна, мислех, че е нисколетящ аероплан с включени светлини за кацане, макар че димната диря се виждаше и леко се поклащаше “, сподели очевидец от Пери Парк, Колорадо.

Много очевидци означават, че обектът е червен на цвят и не издава никакви звуци при рухването си.

„ Това беше най-ярката, най-дългата и най-вълнуващата огнена топка... със стотици фрагменти и бликам пушек, светеща в алено в края “, написа жена от Монтроуз, Колорадо.



Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР