Рано или късно ще докажем, че сме прави. Това заявиха

...
Рано или късно ще докажем, че сме прави. Това заявиха
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Ще докажем, че сме прави, в деветия кръг на ада сме

Рано или късно ще потвърдим, че сме прави. Това обявиха за първи път след ареста им в центъра на София някогашният кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева и нейната заместничка – Биляна Петрова. Те са подсъдими за рушвет в изключително огромни размери.
" Чувствам се некомфортно и недобре. Арестът е доста по-ужасен. Дискриминирани сме. Не може всички дами в пандиза да се събират на едно място, а за мъжете да има затвор в съвсем всеки град. Нямаме начален старт с господин Дюлгеров ", споделя Иванчева.

" 23 часа стоим затворени на спешно осветяване, без опция за проветряване, без лъч светлина. Нямаме и топла вода, би трябвало да се апелирам, с цел да си измия зъбите и очите като хората ", добави още тя.

" Вероятно сте гледали филми за концлагерите. Арестът в София е нещо такова. Той е една разпадаща се постройка. Затворът в Сливен беше по-добре, там изискванията за живот бяха по-добри, само че не мога да се виждам със отбраната си...В деветия кръг на пъкъла сме.... ", споделя заместничката на Иванчева - Биляна Петрова.

" Ваклин нарушава правата и споделя елементи по делото. Могат да го осъдят на една година затвор ", прибавя тя.

" Във всяко съвещание отхвърлям за подобен рушвет, няма такова нещо ", безапелационна е Иванчева.

" Виждали сме се един път с Ваклин, нито се познаваме, нито нищо. Който има незаконно мислене, приказва незаконно. В СРС-тата си Ваклин споделя, че е плащал и на други значими лица. Той е една неточна и нечестна персона ", добави тя.

" Живеех в свят, в който мислех, че полиция и прокуратура са почтени и виновни. Оказа се, че не е по този начин. Не имам вяра на прокуратурата, нямам доверие и в следователите ", сподели още Иванчева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР