Рано или късно на всеки се налага да направи ремонт

...
Рано или късно на всеки се налага да направи ремонт
Коментари Харесай

Избягвайте тези грешки, докато правите ремонт в дома си

Рано или късно на всеки се постанова да направи ремонт в дома си, било то поради някакъв проблем или просто ободряване.

Интернет е цялостен с управления с информация за нещата, които би трябвало да имате поради, до момента в който обновявате жилището си. Но чудили ли сте се в миналото за грешките, които можете да допуснете Е, следенето на това, което би трябвало да вършиме, несъмнено не е задоволително, когато става въпрос за домакински фон. Грешките на новобранците могат да попречат на цялото ви обмисляне, като в същото време попречват евентуалните резултати. Следователно е извънредно значимо да научите какво не би трябвало да вършиме, до момента в който трансформирате интериора на вашия дом.

 Избягвайте тези неточности, до момента в който вършиме ремонт в дома си

 Избягвайте тези неточности, до момента в който вършиме ремонт в дома си

 Избягвайте тези неточности, до момента в който вършиме ремонт в дома си

Ето лист с неточности, които най-вероятно бихте позволили, до момента в който вършиме ремонт в дома си.

Грешна преценка за пространството

Липсата на вярна преценка за пространството е една от главните неточности, които хората нормално вършат. Да не обмислите това ще докара единствено до хаос, непрактични проекти или вложение в ненужни домашен предмети. Така хем ще дадете парите си напразно, хем ще се затрупате с куп непотребни неща. Затова уверете се, че сте измерили вярно пространството си, преди да вършиме покупка. Проверявайте размера и взимайте единствено тези продукти, които се вписват добре в стаята. Така ще имате чист и усъвършенстван резултат.

Не избирате кое е предпочитано

Преди да изберете детайлите за вашия дом, е извънредно значимо да дадете приоритет на някои от тях. Така ще избегнете разхищаване, до момента в който вършиме ремонт в дома си. Ако имате малко пространство, нуждата от това става още по-важна, с цел да избегнете клаустрофобична среда. Преди да изберете неща като плочки, плотове или даже оформление, анализирайте условията си. Така ще разберете ясно какво би трябвало да имате. Ако желаете нещо шарено, то би трябвало да е единствено един акцент, всичко останало би трябвало да е семпло. В противоположен случай ще получите натоварен външен тип и заблуда за дребна стая.

Изборът на прекалено много трендове

Поради вълнението от нов дом, ние постоянно в последна сметка вземаме неприятни решения. Следването на трендовете е едно. Уверете се обаче, че не забравяте капацитета на вашия дом, до момента в който инвестирате в настоящи модели или дизайни. Разберете, че не всеки дизайн или обществена норма ще е подобаващ за вашия дом. Избирайте всичко съгласно условията на вашето пространство. Инвестирайте в стилове, които наподобяват прилични и безконечни. Така няма да се постанова да преправяте декора на всеки няколко месеца (веднага щом наклонността се промени).

Купуване на мебелите авансово.

Когато вършиме ремонт в дома си, нетърпението може елементарно да повлияе на външния тип на пространствата. Не забравяйте да изчакате, до момента в който бъде готово положително оформление на вашия дом. Стените би трябвало да са боядисани и подът да е подложен. Само тогава ще можете да решите вярно кои и да закупите с подобаващи размери. Освен това помислете да вземем за пример какъв вид маси желаете (закръглени или ъглови), какъв брой стола ще ви трябват, къде да са ситуирани и така нататък Едва, когато определите всички тези неща и имате ясни цели, започнете обиколката по магазините. Така авансово ще имате ясна идея за това, което ви прави работа. Няма да рискувате да купите нещо, което след това няма да ви прави работа.

Направете бележки за тези неточности и се уверете, че играете деликатно, когато става въпрос ремонт в дома си. В противоположен случай крайният резултат може и да не ви хареса.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР