Рано или късно човек стига до един извод: сексът не

...
Рано или късно човек стига до един извод: сексът не
Коментари Харесай

Разликите между различните видове сексуален темперамент

Рано или късно човек стига до един извод: сексът не е основното в една връзка. Но в случай че е задоволително проникновен, в това време осъзнава прелестно, че в случай че двама души нямат полова съгласуемост, нещата сред тях просто не се получават. Защото (колкото и цинично да се пробвате да го раздавате) сексът е демонстрация на обич. И в случай че двамата не говорите еднакъв „ език на любовта”, споровете и недоволствата са неизбежни. Отговорник за апетита ви за обич е половият характер – това е степента на демонстрация на половите ви потребности: какъв брой постоянно човек прави секс, какъв брой дълго, какъв брой интензивно. Също по този начин половият характер отразява метода ви на другарство с противоположния пол. Той е присъщ генетично, само че може леко да се променя, в случай че променяте метода си на живот.

Силен полов характер
Хората с този вид характер са дейни и общителни. Съзряват полово по-рано от връстниците си и по-рано стартират да водят сексуален живот. Сексът за тях е наложителен детайл от връзките, те имат потребност от доста внимание, а в леглото са ужасно дейни. За тях предварителните милувки не са значими, тъй като получават наслаждение от самия акт. Чувствеността и нежността не ги интересуват, фокусът им е върху техниката и крайният резултат. Не могат да устоят дълго време без секс. Жените със мощен полов характер притеглят към себе си представителите на противоположния пол, даже и да не се отличат с особени физически данни. Според сексолозите хората с подобен характер са единствено 10%. Според тях той може да е симптом за незадоволеност в другите сфери на живота. И поучават да се концентрирайте върху общуването с колегата отвън леглото.

Слаб полов характер
Сексът за тях чисто и просто не е значим. И те, както и хората с хиперсексуалност, са към 10%. Те се развиват полово по-късно, само че по този начин и не получават интерес към тези „ смешни придвижвания в леглото”. Предпочитат да се любуват на близостта с колегата си на други равнища – другарство, целувки, милувки, взаимни цели и полезности. В леглото не са изключително прочувствени, не поемат самодейността, а дамите постоянно имитират оргазъм. Някои назовават дамите с този вид характер „ фригидни”, само че към момента не е несъмнено ясно какво се крие зад този термин. Според едни лекари е заболяване, а съгласно други – отклоняване от нормата. Понякога повода е съществуването на комплекси и страхове, които не разрешават на дамата да се отпусне и разкрие пред колегата си. Това положение обаче е изцяло допустимо да бъде преодоляно. Специалистите поучават да откриете повода за неналичието на полово увлечение – противен опит в предишното, терзание, свръхчувствителност.

Среден полов характер
Ако не усещате потребността от секс като тази от въздух и вода, само че ви харесва, значи сте от останалите 80%. Хората със междинен полов характер получават от секса освен физическо, само че и прочувствено наслаждение. Те ценят проявата на усеща в секса. За тях три пъти секс седмично е естествената доза.

Внимание!
Обикновено най-хармонични връзки се получават сред хора с идентичен полов характер. Но в случай че темпераментите с обичания ви са на друго равнище, не се тревожете – с времето нормално се уеднаквяват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР