Рано е за конкретни имена в кабинета на . Нека

...
Рано е за конкретни имена в кабинета на . Нека
Коментари Харесай

Деница Сачева: ПП и ДБ трябва да разберат какво е демокрация, не може да има диктатура на малцинството


Рано е за съответни имена в кабинета на. Нека да пристигна понеделник и всички ще ги разберете. С политическите партии постигнахме консенсус по избрани тематики и политики, потребни за хората. Изпратихме нашата стратегия на всички парламентарни групи и чакаме отговори, когато получим мандата, по кои тематики и въпроси бихме могли да намерим единодушие. Това съобщи някогашният обществен министър и народен представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

По думите ѝ идеалното държавно управление е вероятното държавно управление. „ Това държавно управление, което се сплотява към ясни евроатлантически полезности, което се стреми към рационализация на страната, такова, което залага на вложения в обучение и нововъведения “, уточни тя.

„ Каузата на всички политически партии би трябвало да бъде изборите да са почтени и транспарантни. Когато приказваме за машинното гласоподаване, има хора които се опасяват да гласоподават, става въпрос по-скоро за това по какъв начин се регистрира вотът. Трябва да сме сигурни, че вотът на хората е преброен вярно. Сега се одобри да има видеозапис на броенето на бюлетините. Аз не мога да си показва, че може да се приказва за такива огромни операции “, съобщи Сачева.

„ Дори и в технологиите може да се случат разнообразни пробиви. Машинният избор не е 100% сигурен “, разясни тя.

„ Бюджетът постоянно се гледа и през нощта. В случая желанието е по-бързо да се одобри този Изборен кодекс, тъй като не можем да сме сигурни в какъв сюжет работим и в оставащото време на Народното събрание, и дали ще имаме опция да приемем и другите значими закони. Въпросът е да се откри рационалното и уравновесено решение и сътрудниците от (ПП) и (ДБ) би трябвало да схванат какво е народна власт. Мнозинството има опция да наложи волята си, а Политическа партия и Демократична България желаят да наложат тирания на малцинството “, изясни Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

„ Коалиция на хартиената бюлетина няма. В рамките на това Народно събрание политическите сили гласоподават в разнообразни комбинации и това не значи, че вършат обединения “, акцентира тя.

„ Удължителният закон на бюджета наложително би трябвало да бъде признат. Законите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност – също, както и обществените законопроекти. В удължителния бюджет не могат да се внасят спомагателни оферти. Министерски съвет може самичък да вземе решение във връзка с минималната работна заплата. В момента се дискутират разнообразни разновидности, само че би трябвало ясно да си даваме сметка, че във финансовата политика има освен разноски, само че и доходи. Всеки може да хвърля числа “, разясни някогашният обществен министър.

 

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР