Рано е още да умирам! Моля се на Господ да

...
Рано е още да умирам! Моля се на Господ да
Коментари Харесай

Митьо Пищова от хирургията: Няма да умра докато не закова 4000 жени, Крокодила е здрав!

„ Рано е още да загивам! Моля се на Господ да ми даде още дни и здраве, с цел да мога да извърша задачата на живота си - да преспя с 4000 дами. Сега съм „ единствено “ на 3628, като най-малко 300 са манекенки и топмодели. Обещал съм си да не загивам още. Имам доста дами да ощастливя! Дано Бог е с мен ". Това сподели от болничната си стая в хасковската хирургия Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова.

Той бил Харманли, където желал да достави корони, грамоти и атрибут за участниците в организирания  от него конкурс „ Мис Топ Модел на България “. Той ще се организира за шести поредна година в паметния комплекс Приказките край Харманли. Докато бил там почнал да изхвърля кръв когато върви до тоалетната. Веднага бил прегледан и след това докаран в МБАЛ Хасково.  За шест дни Пищова изгубил повече от литър кръв,  но му обезпечили 5 банки и съумели да го стабилизират, писа „ Телеграф “. Кръвоизливът на дебелото черво се е получил най-вероятно от медикаменти за разреждане на кръвта, които Пищова взима поради множеството прекарани инфаркти.

„ Отслабнал съм, тежа единствено 90 кг, сега се церя, само че като се закрепя започвам още веднъж да веселя дамите, единствено че към този момент се вардя. Спя единствено с една жена на вечер и не прави секс повече от 30 минути, тъй като имам четири инфаркта. Сърцето ми не устоя както преди време, само че Крокодила е здрав и твърд и отново ще пори като риби “, добавя шоумена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР