Рано е да кажа дали са били спечелени честно изборите.

...
Рано е да кажа дали са били спечелени честно изборите.
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Рано е да се каже дали са били спечелени честно изборите

Рано е да кажа дали са били извоювани почтено изборите. След не дълъг интервал от време ще излязат нескрито всички дефекти в изборния развой, сподели през днешния ден в предаването " Въпросите " някогашният министър на вътрешните работи и новоизбран народен представител от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Рашков.

Той уточни, че нееднократно в предишното ГЕРБ са печелили изборите с измами и закононарушения. " С политическото право на българите да избират и да бъдат избирани, някои политически партии - най-много ГЕРБ и Движение за права и свободи, спекулираха необятно ", разясни Рашков.

Той не изключва държавно управление да има, макар оповестените позиции на партиите в новата коалиция, че няма да поддържат кабинет с мандат и присъединяване на ГЕРБ.

В отговор на въпрос за следващите " разкрития " от прокуратурата за скрит план против страната и основния прокурор, Бойко Рашков разяснява, че Иван Гешев е основен прокурор на партия ГЕРБ, а действителният основен прокурор е Бойко Борисов. Според Рашков Иван Гешев " желае със странни, непрофесионални способи, в това число интриги, да реализира съответни политически цели ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР