Ранните записвания за дестинации без плаж също се оказват на

...
Ранните записвания за дестинации без плаж също се оказват на
Коментари Харесай

Пловдивчани избират почивки до Италия и Русия

Ранните записвания за дестинации без плаж също се оказват на промоция. Все повече пловдивчани се насочват към вътрешни екскурзии в Европа - най-много Италия.

Изненада в офертите с 15% отъпка е Русия. Макар и понижена, екскурзия до езерото Байкал, Иркутск, Москва и Санкт Петербург не е за всеки джоб. Цената е над 3000 лв.. В нея влизат самолетен билет за полет и летищни такси. Към офертата влизат 3 нощувки със закуска в хотел с три звезди в Санкт Петербург, 4 нощувки със закуска в Москва, нощувка със закуска в Байкал, нощувка със закуска в Иркутск. Цената включва летищни прехвърляния,  

Панорамна обиколка на Петербург с посещаване на Петропавловската цитадела, Исакиевския събор и храма Възкръсение Христово. В офертата са включени целодневна екскурзия до Петерхоф, посещаване на Ермитажа, панорамни обиколки на Москва и Иркутск, както и екскурзия и мини круиз по Байкал. В програмата влиза пешеходна обиколка на Кремъл с посещаване на Успенската черква и Архангелската или Благовещенската църкви.

Медицинската застраховка  е с покритие 30 000 евро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР