Рангел не отрича, че е нанасял удари, но отрича те

...
Рангел не отрича, че е нанасял удари, но отрича те
Коментари Харесай

Бизюрев твърди, че Митко не е бил жив, когато са предприели действието да го заровят

" Рангел не отхвърля, че е нанасял удари, само че отхвърля те да са ориентирани в региона на главата, което е в несъгласие с казаното от очевидеца Динков. Той не отхвърля, че се е укривал, това негово деяние е подхванато от суматоха.

Рангел Бизюрев твърди, че Митко не е бил жив, когато са подхванали действието да го заровят ", това каза служебният бранител на Рангел Бизюрев в ефира на Българска национална телевизия. 

Соченият за палач на Димитър Малинов от Цалапица, 30-годишният Рангел Бизюрев, беше екстрадиран у нас в сряда вечерта. Той беше хванат в Дания, където се укриваше в продължение на 4 месеца. 

На разпита в четвъртък Бизюрев е отрекъл някой от близнаците Борислав и Валентин Динкови да е нанасял удари на Митко, каквито бяха опасенията на околните на починалия. Димитър Малинов беше погубен на 20 юли 2023 година, а тялото му беше открито дни по-късно, заровено край Цалапица. 

Бизюрев изясни на разпита, че до свадата сред него и Митко се стигнало, откакто Рангел получил информация, че е бил обиждан от 24-годишния Малинов.  

" Имам въпроси, на които нямам към момента отговор. Кой накара сина ми Димитър да излезе от вкъщи ми?

Осем месеца ние не знаем здравната експертиза какво тъкмо демонстрира. Не знаем какво се случва с приложенията в телефона, кой е този, който изкарва сина ми ", това каза майката на убития Митко от Цалапица. 

" Бизюрев споделя, че са били двамата, дружно с Борислав Динков. Таен очевидец е бил на мястото вечерта, той е третия очевидец.

Искаме да знаем за какво през вчерашния ден единствено прокуратурата е разпитвала Бизюрев. Защо не е разпитван от криминолози и психолози.

Искаме качествени разпити от криминолози и психолози. Те са осведомени със случая, прокуратурата не. Как е строшен носа на Митко, откакто Бизюрев споделя, че има 3-4 удара, само че не и в лицето ", сподели още тя. 

Майката на Митко повдигна още странни въпроси по делото за гибелта на сина ѝ.

" Не сме чели тази здравна експертиза, ние не знаем нищо повече от това, че на Митко е била счупена носната бариера. Най-малко 30 минути е бил жив. Колко тъкмо са посочили правосъдните лекари, ни не знаем.

Защо толкоз доста се пази тази експертиза? 8 месеца аз не знам от какво тъкмо е умряло детето ми. Какво се случва в България, в пловдивската прокуратура?

Защо след 24 часова за арест, не им бе издадена 72 часова за арест, с цел да се приберат?

Защо делото е разграничено, те се водят за укривателство, а Бизюрев за ликвидиране. Подиграват се с нас. Това е жива насмешка ", избухна дамата през сълзи. 

" Искат да изкарат, че Митко е умрял от единствено себе си. Единият е нанесъл удара и признава виновността си, а другия не е ли по-малко отговорен.

И третия човек с него, който е взел участие в закопаването. Искат да обвинят единствено единия. За мен всичките са отговорни.

Наказанието би трябвало да е едно за всички. Имаше изкъртени зъби, да не би да са извадени от ортодонт. Искат да трансферират цялата виновност единствено върху един човек. 

Искаме нов следствен опит, на който да участва някой от нас. Очакваме съответни присъди, да не ми се постанова да ги доизпълнявам. Бащата на Петър е споделил, че е платил където би трябвало и чака да излязат на независимост ", сподели на собствен ред чичото на Митко.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР