Range Rover Velar беше отличен като автомобила с най-красив дизайн

...
Range Rover Velar беше отличен като автомобила с най-красив дизайн
Коментари Харесай

Range Rover Velar притежава най-добрия дизайн на планетата

Range Rover Velar беше отличен като автомобила с най-красив дизайн на планетата, печелейки влиятелния приз "Най-добър авто дизайн в света за годината " на Световните автомобилни награди за 2018 година.

Внасяйки искра, съвременен жанр и грациозност в фамилията на Range Rover, Velar предлага неповторима композиция от идеален дизайн и цялостни инженерни решения.

Характерният дизайн на Range Rover Velar съдържа идеално усъвършенствани пропорции и замайващ контур. Супер тънките матрично-лазерни LED предни фарове, изравнените с каросерията, изваждащи се дръжки на вратите и елегантната информационно-развлекателна система Touch Pro Duo – всички са отличителни черти на философията на Range Rover за редукционизъм в дизайна.

Луксозният SUV преодоля Volvo XC60 и Lexus LC 500, с цел да се похвали с премията. Успехът на Velar следва двойната победа на Jaguar F-PACE през 2017 година Лансиран предходната година и наименуван на кодовото име на истинския концептуален модел на Range Rover в края на 60-те години, Velar заема мястото сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport.

Предлага се с избор от шест силови елемента, вариращи от екологичния и откликващ 2.0-литров дизелов мотор Ingenium със 180 кс до мощния 3.0-литров бензинов мотор V6 с 380 кс. Проектиран, конструиран и създаван във Англия, Velar дава практичността, свързаността и проходимостта, предстоящи от фамилията на Range Rover. С най-новите технологии и включването на по-устойчиви материали този първокласен SUV е планиран да отиде Above & Beyond.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР