Ранчото Skinwalker е едно от най-мистериозните места в света. Нарича

...
Ранчото Skinwalker е едно от най-мистериозните места в света. Нарича
Коментари Харесай

Аномалии, странни появи, други измерения: Ранчото Skinwalker е най-паранормалното място в света

Ранчото Skinwalker е едно от най-мистериозните места в света. Нарича се Skinwalker ranch и се намира в щата Юта. Там от епохи се случват доста странни явления съгласно локалните индианци навахо. Феномени, за които науката няма пояснение и до през днешния ден.

Ранчото Skinwalker е наричано най-паранормалното място на Земята.

7 дни в седмицата, 365 дни в годината, в него са неразрешени гости или обществен достъп. Това е рисково място и се охранява от американското държавно управление. Ранчото Skinwalker е охранителен обект с над 40 камери за наблюдаване и съоръжение за мониторинг.

Имотът граничи с индианския резерват Уте в Юта и е толкоз населяван от духове, че даже държавното управление на Съединени американски щати финансира следствие, разглеждащо аномалната природа на мястото.

Снимка: Х/Скрийншот

Преди 30 г ранчото е купено от американски милиардер, само с задачата да го изследва. Казва се Робърт Бигалоу и е първият, който стартира да се занимава с галактически проучвания и да работи с НАСА, изпълнявайки секретни поръчки на американското държавно управление – доста преди Илон Мъск.

Бигалоу наема екип от най-хубавите учени в Съединени американски щати, включително военни и от НАСА, които 20 г вършат секретни изследвания на място.

Резултатите стават известни едвам преди 3 г, когато различен американски милиардер купува ранчото от него и някои от резултатите са споделени с новия притежател, който продължава изследванията и до през днешния ден.

На това място физичните закони не работят. Има също свидетелства за огромни електромагнитни и радиационни аномалии, които се появяват и изчезват в друго време. Свидетели оповестяват и за многочислени появи на НЛО и странни същества, мистериозна гибел на домашни животни – по какъв начин е станало това.

Снимка: Х

Крайното умозаключение на учените и военните след 30 г изследвания е, че в тази точка на света се преплитат няколко измерения и някои същества прескачат в нашето измерение. Никой няма друго пояснение.

Според Facebook групата „ Любопитни обстоятелства, истории и неповторими фотоси “, нещата са даже по-сложни. Тези учени изследват единствено 1 аспект от комплицирания свят, в който живеем – преплитането на разнообразни измерения. Има и други неща – така наречен религиозни чудеса да вземем за пример. „ Светът, в който живеем, е доста по-сложен в сравнение с 99% от хората могат да си показват. И занапред ще научаваме доста нови истини “, твърди консуматор.

 

Източник – Х, History channel/Превод:SafeNews

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР