Ранчото на Джефри Епстайн в Ню Мексико, където са се

...
Ранчото на Джефри Епстайн в Ню Мексико, където са се
Коментари Харесай

Ранчото на Джефри Епстайн трудно си намира купувач

Ранчото на Джефри Епстайн в Ню Мексико, където са се случили някои от най-чудовищните му полови издевателства, мъчно си намира покупател.

В петък ранчото с повърхност от над 7500 акра, наричано „ Ранчото на Зоро “, получи понижение от 6 милиона $ на имотния пазар.

Първоначално излязло на пазара предишния юли за 27,5 милиона $, в този момент имението се продава за 21,5 милиона $.



Съобщава се, че Епстайн е имал проекти да трансформира ранчото във „ фабрика за произвеждане на бебета “, където да осеменява жертвите си.

През годините няколко дами се изправиха и упрекнаха починалия компрометиран вложител от Ню Йорк, че ги е малтретирал полово там. Въпреки че той в никакъв случай не е бил упрекнат в закононарушение в Ню Мексико, ранчото му е било неразделна част от интервенциите му за полов трафик.



Разположен в Стенли, южно от Санта Фе, комплексът се състои от триетажна съществена къща с четири спални, близка сграда на защитата и голям брой други структури, отбелязва описът. Освен това има друга настрана и частно ситуирана резиденция и четири други резиденции в Ranch Central, ситуирани покрай зоната за влизане в ранчото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР