Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня, не планира да

...
Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня, не планира да
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров отговори дали ще се бие с Нурмагомедов и Емеляненко

Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня, не възнамерява да влиза в бойните спортове, написа mma.bg. 44-годишният политик е доста огромен почитател на бойните спортове и има чеченската ММА организация ACA. Той е притежател и на футболен клуб и обича да се среща с известни спортисти, като постоянно им подарява скъпи дарове.

Преди време той се сближи с Александър Емеляненко и двамата упражняваха дружно. Тогава Кадиров стартира да приказва, че желае да се бие с Александър, само че до боксова среща не се стигна.

Наскоро Рамзан подлага на критика Хабиб Нурмагомедов, тъй като не излизал със знамето на Русия. В обществените мрежи Кадиров реши да дава отговор на въпроси и ето какво сподели за Емеляненко и Нурмагомедов:

Къде е Александър Емеляненко? Вкъщи и несъмнено тренира. Той би трябвало да се качи на кръга. Ще се удрям ли с него? Правихме спаринги и това ни беше задоволително. Аз не съм състезател. Едвам се оправям с тренировките.

Спортът не е за мен, тъй като към този момент съм остарял. Ще се удрям ли с Хабиб в клетката? Не, той е първенец и категориите ни са разнообразни. Той към този момент е в пенсия и се занимава с бизнес. Аз се занимавам с домашна работа ".

ВИДЕО:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР