Рамщайн изнася довечера първия от трите си концерта в родния

...
Рамщайн изнася довечера първия от трите си концерта в родния
Коментари Харесай

Въпреки протестите и обвиненията: Рамщайн с концерт в родния Берлин

" Рамщайн " изнася тази вечер първия от трите си концерта в родния си град, макар митинги поради обвиняванията против артиста Тил Линдеман, заяви ДПА.

На всеки от концертите на групата, която е известна с пиротехническите си екстравагантности с висок децибел - през днешния ден, в неделя и вторник идната седмица се чакат повече от 60 000 души.

Феновете, идващи на Олимпийския стадион в Берлин, евентуално ще видят митинги пред постройката с искане концертите да бъдат анулирани.

Няколко дами са отправили обвинявания против Линдеман. Почитателки на " Ламщайн " го уличават в дейности, които го слагат в центъра на мрежа за полова употреба на последователки след концерти на групата.

Линдеман отхвърля обвиняванията против него. 

Прокуратурата в Берлин е почнала авансово произвеждане против Линдеман. Ако има подозрения за закононарушение, тя би трябвало да организира следствие, като мотив могат да бъдат и известия в медиите. До привършване на следствието важи презумпцията за непорочност.

Фронтменът Линдеман, китаристите Рихард Круспе и Паул Ландерс, басистът Оливер Ридел, клавиристът Кристиан Лоренц и барабанистът Кристоф Шнайдер живеят в Берлин. Шестимата музиканти се събират в немската столица през 1994 година и от този момент се трансформират в най-известната немска хардрок група, напомня Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР