Rammstein обещаха, че ще се върнат в България и ще

...
Rammstein обещаха, че ще се върнат в България и ще
Коментари Харесай

Rammstein са хедлайнер на Sofia Rocks 2013

Rammstein дадоха обещание, че ще се върнат в България и ще го създадат. Бандата включи фестивала Sofia Rocks 2013 в своята идна тур стратегия, която ще премине под мотото Wir halten das Tempo и незабавно побърза да го заяви на своя уеб уебсайт www.rammstein.com. Немската машина идва, с цел да взриви София за повторно. Това ще се случи на 26 юли 2013 (петък), още веднъж на Националния стадион Васил Левски.

През 2010 година хиляди родни почитатели онемяха пред чудовищното представление, което ни изсипаха Тил Линдеман и компания. Тогава България най-сетне видя с очите си какво доставя в действителност тази тайфа и за какво има толкоз особено място в международния шоубизнес. Rammstein бяха едно цяло със своето огромно рок семейство в България. Дори и най-скептичните признаха, че малко групи в света имат лайв силата на Rammstein.

След като последните две години те не пожалиха над 1.3 милиона души от Мексико, Съединени американски щати, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа и всичките бяха отнесени от взривоопасното им шоу онлайн, следващата година те ще ни стоварят тази мощност още веднъж и ще забият на наша територия. Като преди да кацнат в София, ще разгреят гърлата и пироефектите на най-здравите фестивални подиуми в Европа, включително Nova Rock, Download, Rock Werchter, a завършек на фестивалното лято ще постави Wacken.

Rammstein се трансфораха в една от най-успешните индъстриъл метъл банди на всички времена. Кръщават се на името на място, обвързвано с драматичен въздушен случай в Германия. Съвсем скоро потегля мълвата за огненото хорър шоу на Тил Линдеман (бивш олимпийски плувец) и компания. Първият албум Herzeleid се задържа цели две години в немския чарт, а също по този начин показва бандата и отвън родината. И по този начин при премиерата на втория албум Sehnsucht бандата към този момент има голям триумф онлайн на Стария континент. Sehnsucht  мигновено става номер 1 в Германия. А след това болестта обгръща цяла Европа.

Въпреки че главно пеят на родния си немски, бандата се радва на триумф и известност по целия свят, изключително на Острова и в Щатите, а в България те се пвърнаха в фетиш. През 2001 година издават Mutter; Reise, Reise през 2004 година, както и лайв сбирката Volkerball през 2006 година. Три години по-късно скандализираха света с Liebe Ist Fur Alle Da. Лимитираната версия на албума представляваше железна кутия с шест секс играчки – по една от всеки член на групата. С всичките си албуми досега те имат продажби от над 15 милиона копия по целия свят. От самото начало до този миг Rammstein са в своя автентичен състав, като нито един не си е тръгвал, нито е бил в миналото заместван:

Тил Линдеман (вокали)
Рихард Круспе (китара и бек вокали)
Пол Ландерс (китара и бек вокали)
Оливер “Оли ” Рийдъл (бас китара)
Кристоф „ Дуум “ Шнайдер (барабани и перкусии)
Кристиан „ Флаке “ Лоренц (кийборд)

Sofia Rocks 2013 ще събере за четвърти път в София рок почитатели от цяла България и целия Балкански полуостров. Фестивалът влезе в историята с паметното шоу на Голямата траш четворка, коагто през 2010 година Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax забиха на една сцена като в никакъв случай дотогава. България не просто стана очевидец на събитието, само че предаваше лайв за целия свят.

След траш легендите част от фестивала са били банди като Alice in Chains, Stone Sour, Whitesnake, Guns N Roses, Trivium, Ugly Kid Joe, Kaiser Chiefs, Clawfinger, Manowar, Within Temptation.

Билетите влязоха в продажба на 12 октомври 2012 (петък) в мрежата на Eventim, в това число Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg.
Цени на билетите:
Седящи: 79 и 99лв.
Правостоящи терен: 89лв.
Правостоящи пред сцена: 109лв.

Промо билети:
Първите хиляда от всяка категория, както следва:
Седящи: 69 и 89лв.
Правостоящи терен: 79лв.
Правостоящи пред сцена: 99лв.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР