Рамирес спечели славата във Висшата лига и Шампионската лига, докато

...
Рамирес спечели славата във Висшата лига и Шампионската лига, докато
Коментари Харесай

Победителят във Висшата лига и Шампионската лига неузнаваем осем години след преместването в Китай

Рамирес завоюва славата във Висшата лига и Шампионската лига, до момента в който беше в Челси, само че малко на брой в този момент биха разпознали бразилеца.

Халфът беше притеглен от Бенфика през 2010 година и прекара шест години на Стамфорд Бридж, като завоюва пет оценки през това време. Подобно на няколко играчи, той избра да направи рентабилен ход в Китай, подписвайки с Jiangsu Suning в договорка за £25 милиона.

Бразилецът, който завоюва 52 мача за страната си, прекара три години в китайския тим, преди да избере с цел да приключи кариерата си в родината си с Палмейрас. Снимка на Рамирес се появи в обществените медии с пенсионираната звезда, която в този момент е с коса и демонстрира татуировките си, които рядко се посочваха.

Много хора, които посещаваха Стамфорд Бридж, може да се затруднят да разпознаят полузащитника, който се радваше на някои емблематични моменти за сините. Може би най-решаващият му миг беше гол в полуфинала на Шампионската лига против Барселона, по пътя към европейския им триумф над Байерн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР