Рамасвами стана вирусен след разговор с ЛГБТК активист: „Уважавам, че имате различно мнение“

...
Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами стана вирусен след разговор,
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами стана вирусен след разговор, който имаше със самоопределящ се „пансексуален“ активист, който го изправи на Проблеми с ЛГБТК.

Видео от обмена, който се проведе в събота на панаира на щата Айова, започна с въпроса на активиста какви са неговите „мнения относно ЛГБТК+ общността“.

„Ами , не мисля, че това е една общност," отговори Рамсвами.

"Наистина ли?" активистът реагира.

„Да. Искам да кажа, как би могло да бъде“, продължи Рамасвами. „Просто пасирайте супа от азбука. Транс е фундаментално в напрежение с гейовете, ако питате мен. Но какво е вашето мнение?“

„Аз лично съм пансексуален“, отговори активистът, имайки предвид сексуалното ориентация, която има привличане към всички полове и полова идентичност.

След това активистът попита какви са възгледите му за еднополовите двойки.

"Нямам негативно мнение за еднополовите двойки, но имам отрицателно мнение за тиранията на малцинството", каза Рамасвами. „Така че мисля, че в името на защитата срещу тиранията на мнозинството и има моменти в историята на тази страна, когато сме имали тирания на мнозинството. Сега в името на защитата срещу тиранията на мнозинството създадохме нова тирания на малцинството.

"И мисля, че това е грешно. Не мисля, че някой, който е религиозен, трябва да бъде принуждаван да ръководи сватба, с която не е съгласен. Не мисля, че някой, който е жена, която е работила наистина усилено за своите постижения, трябва да бъде принуждаван да се състезава срещу биологичен мъж в състезание по плуване. Не мисля, че някоя жена, която уважава телесната си автономия и достойнство, трябва да бъде принуждавана да се преоблича в съблекалнята с мъж. Това не е свобода. Това е потисничество."

"И така, аз вярвам, че живеем в страна, в която свободните възрастни трябва да са свободни да се обличат както искат, да се държат както искат и това е добре, но вие не потискате, вие не ставате потисници, като натрапвате това на другите и това включва особено децата, защото децата не са същите като възрастните. И затова мисля, че възрастните са свободни да правят какъвто избор искат, но не натрапвайте тази идеология на децата, преди децата да са в позицията като възрастни да вземат решения сами.

"И така мисля, че много на разочарованието в страната, и ако трябва да бъда наистина честен, това също споделям, идва от онази нова култура на потисничество, при която казването на тези неща всъщност може да накара някой да бъде наказан. И в моя случай това е част от причината, поради която е моя отговорност да кажете ги и аз уважавам, че имате различно мнение. И това е добре. Част от това, което прави страната ни велика е, че вие ​​и аз можем да бъдем учтиви и да водим този разговор и че живеем в страна, която все още ни дава - всеки от имаме правото да говорим с кандидат за президент и обратно и пак да казваме, че се заклеваме във вярност към една и съща нация. Така че мисля, че това е красотата на нашата страна. И това е моето честно мнение.“

Активистът завърши обменът, като благодари на Рамасвами, който на свой ред й благодари „и за нейната учтивост“.

Публикациите в социалните медии, споделящи тяхното взаимодействие, общо получиха над 13 милиона гледания.

Това не е първият път, когато Рамасвами става вирусен, защото прегръща избиратели, които може да нямат неговата подкрепа. На кампания в Айова през юли той се изправи срещу либерален протестиращ, който прекъсна забележките му, като се застъпи за правата на абортите. Но тъй като други присъстващи се опитаха да я изкрещят, Рамасвами ги призова да „я оставят да говори“ и я насърчи да излезе в предната част на стаята, за да изрази мислите си.

Рамасвами се издигна в първичните проучвания на Републиканската партия според до RealClearPolitics, поставяйки се на трето място след бившия президент Тръмп и губернатора на Флорида Рон ДеСантис с 6,4% подкрепа.

Той е един от осемте кандидати, които се класират за първия републикански дебат на 23 август, който ще бъде излъчен по Fox News Channel от 21:00 ч. ET.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР