Рамасвами скъсва с кандидатите на Републиканската партия, казва, че Пенс е пропуснал „историческа възможност“ на 6 януари

...
Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами каза в неделя, че
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами каза в неделя, че според него бившият вицепрезидент Майк Пенс е пропуснал „историческа възможност“, когато е отказал да се намеси в церемониалното преброяване на избирателните гласове на 6 януари 2021 г., за да се осигурят президентските избори през 2020 г. за бившия президент Тръмп.

Рамасвами, в интервю за „Запознайте се с пресата“ на NBC, беше попитан дали Пенс е постъпил правилно нещо на 6 януари – въпрос, на който други кандидати бяха принудени да отговорят на сцената на дебатите в сряда вечерта, но той успя да избегне.

„Бих го направил по много различен начин“, каза Рамасвами, попитан дали Пенс постъпи правилно. „Мисля, че имаше историческа възможност, която той пропусна да обедини отново тази страна в този прозорец.“

Рамасвами продължи, предоставяйки отговора, който беше подготвил за дебата, ако модераторите го притиснаха да отговори на въпроса .

„Това, което бих казал е, че това е момент за истински национален консенсус, където има два елемента от това, което се изисква за функционираща демокрация в Америка. Едното е сигурни избори, а второто е мирно предаване на властта. Когато тези неща влязат в конфликт, това е възможност за героизъм. Ето какво бих казал, имаме нужда от еднодневно гласуване в деня на изборите. Нуждаем се от хартиени бюлетини и имаме нужда от държавен документ за самоличност, съответстващ на избирателното досие. И ако постигнем това, тогава сме постигнали победа и не трябва да имаме повече оплаквания относно почтеността на изборите“, добави Рамасвами.

Пенс се сблъска с яростна реакция от Тръмп и неговите поддръжници, след като отхвърли многократните искания на Тръмп Пенс да отхвърли или постави под съмнение валидността на гласовете на Избирателната колегия, които бяха дадени в полза на президента Байдън. Самият Пенс беше ескортиран на безопасно място в този ден, докато привържениците на Тръмп нахлуха в Капитолия в опит да спрат процеса с някои скандирания „обесете Майк Пенс“.

На сцената на дебата повечето кандидати казаха, че Пенс е постъпил правилно нещо онзи ден. Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис първоначално се поколеба, преди да бъде притиснат да отговори и призна, че Пенс си е свършил работата онзи ден и че няма спорове с бившия вицепрезидент.

За последните новини , времето, спорта и поточно видео, отидете до The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР