Ралица Паскалева се впусна в предизвикателството Като две капки вода

...
Ралица Паскалева се впусна в предизвикателството Като две капки вода
Коментари Харесай

С мама на репетиции: Ралица Паскалева от Като две капки вода сподели мил кадър със сина си

Ралица Паскалева се впусна в предизвикването " Като две капки вода " дружно със своя сътрудник и ководещ от " Игри на волята " - Димо Алексиев. Дуетът сътвори доста сполучливи фалшификати на сцената и се очерта като серопзен кандидат за огромната победа. Но не Димо, а един различен обаятелен господин се оказа, че е огромна поддръжка за актрисата в предаването - синът ѝ Максим. 

Ралица показа две благи фотоси с дребното си момченце, което я е придружило по време на подготовките за " Като две капки вода ". " Късметчето ми беше с мен на подготовки "  – написа гордата майка. 
                             

Максим напряко е " откраднал " някои от чертите на майка си като небесносините ѝ очи да вземем за пример. Това означават и почитателите в мненията под фотосите: " Много красиво детенце, благият взор на мама ", написа една от коментиращите. 

Широката усмивка на лицето на дребният демонстрира, че на него въобще не му е скучно и досадно да се потопи в света на известната си майка и да бъде с нея по време на подготовките за шоуто. А дали някой ден това няма да възпламени искарата към актьорската специалност и в самия него?
                             

Ралица, която е позната на феновете на NOVA също от сериала " Откраднат живот ", роди Максим през 2018 година от колегата си – волейболиста Теодор Салпаров. Любопитен факт е, че детето е кръстено в Йерусалим. 

" Всичко там е метафизично и не може да бъде обяснено с думи, то би трябвало да се усети и изживее! За това когато взехме решение, че е време да кръстим Максим, то нямаше подозрение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа другари, с цел да сме покрай Бог, с цел да му се поклоним, да походим по земята по която Той е ходил и с цел да въведем Максим в християнската вяра на най-святото място за всеки християнин, " – написа Паскалева в Instagram профила си през 2019 г. 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР