Ралица Паскалева е новият водещ на Игри на волята, където

...
Ралица Паскалева е новият водещ на Игри на волята, където
Коментари Харесай

Ралица Паскалева крие родители-милионери

Ралица Паскалева е новият водещ на " Игри на волята ", където ще се снима с Димо Алексиев, разбра HotArena.

Житието на актрисата не е изключително известно, само че тя е измежду малцината в гилдията, която в никакъв случай не е изпитвала финансови усложнения. Брюнетката е израснала в заможно семейство, а родителите й са крупни предприемачи и от години развиват съществени търговски действия в Русе, където тя е родена. Баща й Красимир Паскалев е квалифициран инженер, а майка й Даниела има сватбена организация, кетъринг компания и бутици за цветя. Освен това родителите на актрисата имат и компания за проектантска активност в областта на троителството. Делата им вървят добре, а информация за интервала 2011-2018 година демонстрира, че Паскалеви са отчели 2 816 000 лв. чисти доходи. 

Компанията на майка й за кетъринг пък е измежду най-популярните в региона. Нищо, че цените не са национални и само най-заможните могат да си разрешат услугите й. Семейството има и впечатляваща къща с басейн и необятен двор. Преди две години Ралица взе участие в Черешката на тортата, а феновете останаха впечатлени от първокласния й дом. 

Тя обаче в никакъв случай не се е хвалила с опциите на фамилията си, само че и не крие, че поддържа висок стандарт на живот. Още преди да стане известна тя можеше да се похвали, че е посетила над 45 страни за нежните си 30 години. Родителите й постоянно са я подкрепяли в желанието й да стане актриса. От дребна взела участие в учебни постановки и знаела, че желае да се развива на сцената. Макар в един миг да се увличала по арабистиката и археологията. 

Но в последна сметка се насочила към НАТФИЗ, където приключила в класа на Стефан Данаилов.  Заради пристрастеността си към арабистиката въпреки всичко изкарала курс по арабски език, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР