Ралица Паскалева е не просто едно от най-красивите лица в

...
Ралица Паскалева е не просто едно от най-красивите лица в
Коментари Харесай

Ралица Паскалева 10 години по-късно: как се промени от първата роля до днес

Ралица Паскалева е не просто едно от най-красивите лица в телевизионния ефир . Нейната харизма и безспорният ѝ гений от дълго време да ѝ отредили особено място в българското кино.

През последните няколко години Ралица е водеща на хитовото риалити „ Игри на волята “, а напролет двамата с екранния ѝ сътрудник Дими Алексиев плениха публиката с имитациите си в „ Като две капки вода “.

Освен на сполучлива телевизионна кариера, Ралица се радва и на своето прелестно семейство, което напълно скоро ще се усили с още един член.
                             

След като през юни разгласи, че е бременна , мнозина чакаха, че Ралица ще се отдаде на отмора и няма да взе участие в петия сезон на „ Игри на волята “. Тя обаче потвърди, че в действителност може всичко и показа няколко прелестни фрагмента от фотосите на шоуто в Instagram през последния месец.

На фотосите в обществените мрежи Ралица наподобява и сияйна по-красива от всеки път, а почитателите нямат самообладание да я гледат за следващ път в предаването.
                             

Още преди 10 години, когато Ралица влиза в първата от многото си функции на огромния екран, излиза наяве, че тя има всичко належащо, с цел да завладее сърцата на публиката.

В   попаднахме на кино лентата „ Корпус на бързо реагиране 2 “ , чиято премиера е тъкмо преди 10 години и в който е първата по-голяма роля на Ралица . Героинята ѝ Дженифър не може да бъде по-различна от самата актриса – тя е богата, невъзпитана глезла, която приказва на акцент и прекарва времето си в шопинг и купони.

 Ралица Паскалева EON | Instagram

Ролята на Ралица в занимателното продължение на „ Корпус за бързо реагиране “ от 2012 година, който също е разполагаем в библиотеката на ЕОН, е извънредно значима за заплетения (и много смешен) сюжет.

В екшън комедията светът е заплашен от нуклеарен гърмеж , като ключът към спасението на всички се намира на върха на маникюра на Дженифър.

.



Смехът и заниманието в  „ Корпус за бързо реагиране 2 “ са обезпечени още с помощта на Башар Рахал, Диана Любенова, Китодар Тодоров, Васко Мавриков и Евгени Будинов в основните функции, а дребни, само че запаметяващи се появи вършат още Асен Блатечки, Лили Маравиля, Луиза Григорова-Макариев. 



Още с това присъединяване 24-годишната тогава Ралица потвърждава, че умее да бъде освен красива, само че и много занимателна, както и да се превъплъти даже в най-далечните от нея самата облици. Така тя прави поръчка за сполучливата си кариера в идващите 10 години.

Тя извървява огромен път от функции на ученичка в гимназията до доктор и майка , като във всяка една от тях не стопира да пленява с хубостта и гения си.

 Ралица Паскалева EON | Instagram

Днес в обществените мрежи Ралица сияе до брачна половинка си, волейболиста Теодор Салпаров, и техния наследник Максим, до момента в който двойката чака и второто си дете.

Преди няколко дни Теодор имаше рожден ден и по този случай актрисата до поздрави с прочувствен пост:
                             

Постът събра повече 6 хиляди лайкове, като доста от почитателите на актрисата, измежду които Мария Илиева и Ники Кънчев, пожелаха на младото семейство доста благополучие, здраве и триумфи.

А ние сме уверени, че Ралица няма да спре да ни изненадва и очарова от екрана и нямаме самообладание за идващите ѝ планове. 

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто  , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР