Ралица Митева се класира за полуфиналите на Световната купа по

...
Ралица Митева се класира за полуфиналите на Световната купа по
Коментари Харесай

Ралица Митева се класира за полуфиналите на Световната купа по модерен петобой в София

Ралица Митева се класира за полуфиналите на Световната купа по съвременен петобой в София. Надпреварата, която със статута на олимпийска подготовка за мъже и дами, започва на комплекс „ Дианабад “ с присъединяване на близо 150 състезатели от 38 страни.

По стратегия през днешния ден се организират квалификациите при женит, като след първата серия (фехтовка, плуване, тичане и стрелба) България има представител на полуфиналите в лицето на Ралица Митева.

Тя приключи на 18-а позиция и попадна в първите 36, които на следващия ден и вдругиден ще дефинират 18 финалисти за медалите.

„ Чудесните условия и съвършено построената инфраструктура бяха високо отличени от задграничните посетители и справедливо федерацията по съвременен петобой получи похвали за организацията на Световната купа “, оповестиха от централата по съвременен петобой.

По-късно през днешния ден следва и втората подготовка при дамите, а на следващия ден заран стартират надпреварите при мъжете.

Входът за аудитория на „ Дианабад “ е свободен в дните до неделя.

Българските спортисти, които вземат участие на Световната купа в София:

Мъже: Тодор Михалев, Денис Колев, Емил Грозданов, Александър Върбанов, Любомир Германов, Томас Григоров, Васил Топалов, Радослав Христов и Мартин Христов

Жени: Ралица Митева, Никол Иванова, Димана Стефанова, Кристина Денина и Теодора Маринова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР