Ралф Шулер, бивш водещ журналист в "Билд", преди време подаде

...
Ралф Шулер, бивш водещ журналист в "Билд", преди време подаде
Коментари Харесай

Бивш журналист от Билд: Медийната империя Аксел Шпрингер оказва идеологически натиск в полза на ЛГБТК+

Ралф Шулер, някогашен водещ публицист в "Билд ", преди време подаде оставка поради идеологически напън, напомнящ на практиките в някогашната Германска демократична република (ГДР). Той описа за прекарванията си пред маджарски седмичник, предава електронното издание Hungary Today.

В изявление за „ Мандинер “, един от водещите политически публицисти в Германия изясни за какво е подал оставка от работата си.

Ралф Шулер, началник на парламентарния отдел на "Билд " съобщи, че до момента в който издателството "Аксел Шпрингер " „ постоянно обществено заявява своята съпротива против идеологическото мислене, е ясно, че стратегическите съображения на издателската компания са го предиздвикали да застане на страната на придвижването на дъгата “.

Журналистът акцентира смисъла, което придава на битката с дискриминирането по сексуален симптом. Но издателят в този момент упорства чиновниците му да „ застанат твърдо с ЛГБТК+ придвижването “. Шулер упрекна издателя в идеологически напън. „ Журналистиката в никакъв случай не може да бъде патрон на което и да е придвижване “, акцентира той.

Журналистът, който е израснал в Германска демократична република, сподели, че „ културата на отказване (cancel култура), постоянно употребена от „ придвижването на дъгата “, отразява практиките отпреди 1989 година

Унгарската национална медийна асоциация (MNSZ) излезе с изказване в поддръжка на Ралф Шулер. Те пишат: MNSZ „ следи с възходяща угриженост терора на демократичното мнение, който става все по-разпространен в немската преса “. Те прибавят, че организацията е „ подготвена да покаже взаимност с тези членове на лявата преса в Унгария, които се осмеляват да се изправят против диктатурата на дъгата, която смазва свободната мисъл “.

Балаш Орбан, политическият шеф на министър-председателя, също написа за изявлението на „ Мандинер “ на страницата си във Facebook. „ Идеологическият напредък на ЛГБТК+ придвижването на Запад провокира възходящо противодействие “, декларира той.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР