Раковски е готов за папа Франциск. Изградени са пропускателните пунктове

...
Раковски е готов за папа Франциск. Изградени са пропускателните пунктове
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в Раковски: Хиляди поклонници очакват Светия Отец

Раковски е подготвен за папа Франциск. Изградени са пропускателните пунктове и е почнало стартиране на поклонници към площада, където е църквата " Пресвето сърце Исусово ", в която папата ще отслужи Света литургия с първо причестяване на 250 деца.
Втори ден от визитата на папа Франциск: Светият отец отива в Раковски Там той ще отслужи Света литургия с първо причестяване на 250 деца
Градът чака над 30 хиляди вярващи, което е много повече от популацията му. Органите на реда предизвестяват хората да носят дъждобрани.

Няма да се позволяват хора с рискови предмети, наложително би трябвало да се носят документи за идентичност. Допуска се да имат в себе си до половин литър вода. Хора с чадъри ще се пускат, само че от полицията приканват вярващите да си носят дъждобрани.

Пътят на папа Франциск ще мине около една от локалните забележителности –жилищен блок с лика на единствения до момента папа посетил България. Живущите са предизвестени да съберат прането от просторите.
Затварят на два пъти Автомагистрала " Тракия " поради визитата на папата Светият отец отива в Раковски, където се чакат над 30 хиляди вярващи
Пътуването на папата до Раковски може да затрудни за малко трафика по автомагистрала " Тракия " в последния от трите почивни дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР