Ръководството на Ювентус е поставило цена на своята суперзвезда Кристиано

...
Ръководството на Ювентус е поставило цена на своята суперзвезда Кристиано
Коментари Харесай

Ювентус все още може и да се раздели с Роналдо

Ръководството на Ювентус е сложило цена на своята суперзвезда Кристиано Роналдо, твърди журналистът Джанлука Ди Марцио. Според него „ биаконерите “ са подготвени да продадат 36-годишния португалски национал против сумата от 25-30 милиона евро.

Както е известно, през вчерашния ден вечерта се появиха информации, че сериозен интерес към нападателя има от страна на британския първенец Манчестър Сити, като самият Роналдо е общувал с играчи на „ жителите “, в това число Рубен Диаш, Жоао Кансело и Бернардо Силва. Дори „ L'Equipe “ написа, че самият Кристиано желае да напусне Ювентус и да премине на „ Етихад “.

В същото време в Манчестър Сити не желаят да заплащат трансферна сума за Роналдо, чийто контракт с „ биаконерите “ изтича през идващото лято и той може да бъде притеглен като свободен сътрудник.

За трансфер на Роналдо се заприказва интензивно след старта на сезона в Серия А. Той остана запаса в мача с Удинезе, като стана ясно, че това е било по негово предпочитание. След срещата пък един от шефовете на Юве Павел Недвед разгласи, че португалецът „ остава в клуба на 100% “.

, il punto sul futuro di
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР