Ръководството на Ювентус е готово да изслуша оферти за полузащитниците

...
Ръководството на Ювентус е готово да изслуша оферти за полузащитниците
Коментари Харесай

Юве чака оферти за Погба

Ръководството на Ювентус е готово да изслуша предложения за полузащитниците в състава, в това число за Пол Погба, с цел да събере спомагателни средства за възможен трансфер на Сергей Милинкович-Савич или Чезаре Касадей, твърди италианският вестник Gazzetta dello Sport.

Преди ден Адриен Рабио удължи контракта си с гранда от Торино за още една година, само че спортният шеф Джовани Мана желае да докара още подкрепления в състава на Масимилиано Алегри.

Погба е унизен от травми след завръщането си през сезон 2022/2023 и изигра единствено 172 минути във вкички шампионати. Френският национал продължава да е съсредоточен върху възобновяване си през лятото и ще се завърне в Торино при започване на юли, седмица преди началото на предсезонната подготовка. Продажба на футболиста не е изключена, макар че той не желае да напуща Ювентус.

Ако се стигне до разлъка с Пол Погба, тогава привличането на Сергей Милинкович-Савич ще се трансформира в приоритет на клуба, твърди друго италианско издание Corriere dello Sport.

Ювентус е подготвен да предложи контракт за 4 или 5 години на футболиста, който е привързан с Лацио до юни 2024 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР