Ръководството на ВМРО подаде оставка след изборния резултат, съобщиха от

...
Ръководството на ВМРО подаде оставка след изборния резултат, съобщиха от
Коментари Харесай

Ръководството на ВМРО подаде оставка, свиква конгрес на партията

Ръководството на Вътрешна македонска революционна организация подаде оставка след изборния резултат, оповестиха от партията на страницата си във Facebook.

„ Благодарим за поддръжката на същинските български родолюбци, които избраха Вътрешна македонска революционна организация. Благодарим за поддръжката в тежката политическа, икономическа и здравна конюнктура.

След разбор на изборните резултати управлението на Вътрешна македонска революционна организация, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, за подготовка и привикване на конгрес на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “. Задача на този конгрес ще бъде да вземе решения за бъдещето на Организацията и да избере ново управление.

Оставаме правилни на българската национална идея.

Призоваваме българските политически партии, показани в Народното събрание, да не отстъпват от отбраната на българските ползи в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР