Ръководството на Венеция реши да назначи за старши треньор на

...
Ръководството на Венеция реши да назначи за старши треньор на
Коментари Харесай

Венеция назначи треньора на младежкия отбор до края на сезона

Ръководството на Венеция реши да назначи за старши треньор на тима Андреа Сончин, който досега водеше младежкия тим до 20 години, именуван Примавера, оповестява " Football-Italia ".

Сончин е част от Венеция от 2017-а година, като през това време е водил юношите до 17 години, бил е началник в школата. От лятото на 2021 се занимава с тима Примавера.

Венеция е на последното 20-о място в Серия А с 22 точки, на 6 от Каляри, който заема първото избавително място в таблицата - 17-ото.

43-годишният експерт заема мястото на Паоло Дзанети, който беше уволнен по-рано през днешния ден след осем следващи провали.

" Андреа Сончин познава чудесно ситуацията. Ние му имаме вяра, а и се надяваме, че чудото ще се случи. Всички в клуба ще дадат максимума от опциите си, с цел да оказват помощ за оцеляването. Нашите последователи го заслужават. Именно с тези мисли помолихме Дзанети и хората от екипа му да си тръгнат. Дълго време сме били дружно, имаме построени връзки, съобщи президентът на Венеция Дънкан Нийдерауер.
 Треньорът на Специя хвали Петко Христов
Треньорът на Специя хвали Петко Христов

На него се чака да заложи треньорът на отбора Тиаго Мота в отсъствието на хърватския защитник Мартин Ерлич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР