Ръководството на вече сериозно се замисля дали да не уволни

...
Ръководството на вече сериозно се замисля дали да не уволни
Коментари Харесай

В Тотнъм вече се оглеждат за заместник на Моуриньо

Ръководството на към този момент съществено се замисля дали да не уволни мениджъра. След отличното начало на сезона, в последно време " Шпорите " са в доста неприятна форма. Отборът има 1 победа и 4 загуби в послединте си 5 мача и се срина до 9-ото място в класирането. Ако ситуацията не се усъвършенства скоро, нищо чудно да се стигне до разлъка с португалския експерт.

В Тотнъм към този момент са набелязали и кой ще бъде заместникът на Моуриньо, в случай че той бъде уволнен. Това е наставникът на, твърди " The Athletic ". Той е един от най-перспективните млади треньори в Германия, а през предишния сезон изведе отбора си до 1/2-финал в Шампионската лига, като по пътя си отстрани Тотнъм на 1/8-финала. Още тогава той е " хванал окото " на шефовете на " Шпорите ".

Нагелсман има контракт с Република България Лайпциг до 2023 година, тъй че няма да е елементарно Тотнъм да го отмъкне от там. Самият ментор обаче неотдавна съобщи, че има предпочитание един ден да работи в Премиър лийг и възможна оферта от лондончани сигурно ще го заинтригува.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР