Ръководството на турския гранд Галатасарай се оплака от съдийството по

...
Ръководството на турския гранд Галатасарай се оплака от съдийството по
Коментари Харесай

Сблъсък с Мауро Икарди предизвика спорове в Турция след Галатасарай-Фенербахче

Ръководството на турския гранд Галатасарай се оплака от съдийството по време на огромното дерби против Фенербахче от 18-ия кръг на локалната Суперлига, което приключи без победител и при резултат 0:0.

Причина за неодобрение от страна на " Джим Бом " стана един случай с техния нападател Мауро Икарди, който претендираше, че е бил избутан в наказателното поле от своя противник Александър Джику.

Вследствие на бутането аржентинският голмайстор се удари в гредата, а малко по-късно разгласява фотография с насинено око, което съгласно него е резултат точно от този конфликт.

" За следващ път сме засрамени от работата на ВАР и съдийската комисия. Реферите на мача използваха 26 телевизионни камери за системата за видеоповторение и отново не видяха очевидното нарушаване в наказателното поле. Надяваме се, че и хората, довели турския футбол до актуалното състояние, един ден ще се засрамят ", написаха от Галатасарай, претендирайки, че в обстановката е трябвало да бъде отсъдена дузпа.

Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz ️

Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması…
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK)

В същото време дамата на Мауро Икарди Уанда Нара поддържа своя брачен партньор, публикувайки обща фотография, на която се вижда, че тя е " насинила " също своето око.

От състава на Фенербахче обаче надалеч не се впечатлиха от дейностите на техния противник и непосредствено го упрекнаха, че се пробват да изкарат Икарди жертва..

" Опитват се да се изкарат жертви посредством състезател, който се удари в гредата. Нека обществеността да реши ", написаха " фенерите ".

Босненският нападател на отбора Един Джеко също взе отношение по тематиката, написвайки следното:

" Икарди си удари главата в гредата, а те пуснаха фотография и претендират за дузпа... Това е типично за тях. Жалко ".

Edin Džeko going at it with Fabrizio Romano

Icardi ran into the goal post and hit his head
— BH Live (@BHlive_official)

В последна сметка откакто огромното дерби в Турция остана без победител, Галатасарай и Фенербахче остават водачи в подреждането на Суперлигата, като и двата отбора имат по 44 точки, като към този момент " фенерите " имат преимущество поради по-добрата си голова разлика.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР