Ръководството на ЦСКА цените на билетите за мачовете от груповата

...
Ръководството на ЦСКА цените на билетите за мачовете от груповата
Коментари Харесай

ЦСКА определи цените на билетите за Лига Европа

Ръководството на ЦСКА цените на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа. Феновете ще заплащат по 36 лв. за билет за бранш А " и по 18 лв. за секторите " Г ", " В " и " Б " на националния стадион " Васил Левски ".

Във връзка с присъединяване на " алените " в групите на шампионата, от клуба излязоха със известие за идната продажба на билети, с уточнението, че към момента не е ясно тъкмо какъв брой души ще могат да бъдат на трибуните.

УЕФА позволява наличието на аудитория до най-много 30% от потенциала на стадиона. Това обаче би трябвало да е съобразено с ограниченията и наредбите за сигурност на локалните здравни управляващи, касаещи ковид. Към момента ЦСКА няма документално удостоверение за това колко фенове ще бъдат позволени.

" Окончателна изясненост се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На идващия ден, според от позволения потенциал, ще обявим и броя билети за продажба ", се споделя в известието на клуба.

" Уведомяваме Ви, че преимущество при закупуването им ще имат притежателите на годни за сезона абонаментни карти. Те ще получат посредством СМС специфичен код, с който ще могат да си купят по два пропуща, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от постоянната цена. Билетите ще бъдат " резервирани " за тях в първите три дни от стартирането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за методите, по които могат да се закупят ", допълват " армейците ".

За ЦСКА акцията в Лига Европа стартира с домакинство на " Клуж " на 22 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР