Ръководството на ЦСКА-София ще разчита на софтуерен продукт за подобряване

...
Ръководството на ЦСКА-София ще разчита на софтуерен продукт за подобряване
Коментари Харесай

ЦСКА ще използва софтуер за подобряване представянето на отбора

Ръководството на " ЦСКА-София " ще разчита на софтуерен артикул за възстановяване работата и резултатите на първия тим и на тимовете в школата. От клуба оповестиха партньорство с холандската компания " Дотспортком " (Dotsportcom).

" Занапред представителният отбор и академията ще употребяват най-модерния софтуеър и цифрови стратегии за развиване на футболистите и цялостното действие на другите структури в клуба. Със същите оперират 304 клуба от 15 страни, a ЦСКА е първият български клуб, който ще вкара новаторската технология у нас ", написа в уеб страницата на алените.

Целта е работата на треньорите, скаутското звено, медицинския щаб и спортно-техническото управление да бъдат синхронизирани в единна платформа с богата база данни.

 ЦСКА ще употребява програмен продукт за възстановяване представянето на тима
© CSKA.bg

" Системата дава големи благоприятни условия за професионално управление на целия развой в един футболен клуб. Така да вземем за пример след време за един млад футболист, който ще се интегрира при мъжете, с няколко кликвания ще може да бъде проследено представянето му от дете във всеки мач и подготовка, по какъв начин се е развил физически, по какъв начин е усъвършенствал капацитета си, какъв брой гола е вкарал, какъв брой пъти се е контузил, оценката и мнението на наставниците му през годините и други подробни елементи ", изясни представителят на компанията Марк Вербийк.

Той е провел обучителен курс с представители на клуба.

В края на предходната година първенецът " Лудогорец " разгласи, че внедрява програмен продукт, който да помогне при ръководството на клуба. Director11 е компютърна стратегия, която е основана за менажирането на професионални клубове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР