Ръководството на ЦСКА-София ще привлече защитник през зимната пауза в

...
Ръководството на ЦСКА-София ще привлече защитник през зимната пауза в
Коментари Харесай

Белчев привлича защитник от чужбина, праща младоци под наем

Ръководството на ЦСКА-София ще притегли бранител през зимната пауза в шампионата. " Червените " към този момент си осигуриха услугите на плеймейкъра Роланд Алберг, който пристигна като свободен сътрудник от американския Филаделфия. 27-годишният холандец обаче няма да е единственото подкрепление в състава на Стамен Белчев за втория дял от шампионата, написа " Тема спорт ".

Очаква се да има още две такива, като единият ще бъде защитник, най-вероятно краен. Както е известно, в лявата зона на защитата " алените " нямат съответна опция на Антон Недялков. Отдясно също позицията не е обезпечена задоволително солидно, защото Станислав Манолев към този момент е употребен като крило, а Александър Дюлгеров е неуверен в изявите си.

Най-вероятно ЦСКА-София ще притегли задгранично попълнение в редиците си, което да укрепи отбраната и накара треньорския щаб да не се затруднява при травма или наказване на главен играч в тази зона от терена. В същото време клубът съвсем несъмнено ще продаде един или двама футболисти през зимата. Това обаче ще са играчи с периферна роля в състава. Голмайсторът на отбора Фернандо Каранга твърдо остава. За разлъка с него може да се приказва не по-рано от лятото.

По време на паузата в шампионата клубът от “Армията” ще преотстъпи най-малко един от по-младите си играчи, които рядко получават късмет за изява. До този ход ще се прибегне, с цел да могат да натрупат игрова процедура и да не се стопира развиването им със седене на аварийна пейка. През лятото “червените” пратиха в Етър Пламен Гълъбов и Никола Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР