Ръководството на ЦСКА-София продължава да счита, че реферите имат основна

...
Ръководството на ЦСКА-София продължава да счита, че реферите имат основна
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" пак опита да си измие ръцете с рефера

Ръководството на " ЦСКА-София " продължава да смята, че реферите имат съществена виновност за резултатите на отбора, очевидно като пояснение за пред почитателите си. Това се повтори и след равенството 0:0 с " Лудогорец ", което остави " ЦСКА-София " на три точки от първото място три кръга преди края на сезона.

Мантрата със съдийството бе подета от " нормалния обвинен " - главния мениджър на отбора Стойчо Стоилов. " В първата минута имаше 1000% дузпа. Като има дузпа, да се дава... Съдийството няма да го разясня, заболя ме устата ", бяха част от думите му след мача. И това без значение от обстоятелството, че реферът Георги Кабаков отсъди дузпа в интерес на " ЦСКА-София " (пропусната от Али Соу), а подмина очевидна такава след почивката за срутване на Марселиньо ( " Лудогорец " ) от Кристиян Малинов. За въпросното положение Стоилов се измъкна, че не си го спомнял. Но точно поради него от " Лудогорец " оповестиха, че ще подадат тъжба против съдийството. Ситуацията предизвика треньора на разградчани Стойчо Стоев да каже:  " Нарушението против Марселиньо изобщо не би трябвало да се разяснява... Такива обстановки трансформират мача ".

За съдийството този път се изрече и почетният президент на " ЦСКА-София " Димитър Пенев. " Трябва да намесим и съдиите, поради това раздробяване на играта ", проучва той. Официалният уебсайт на клуба пък видя другаде повода в надъхващ зов, който подканя феновете да поддържат отбора до края на сезона: " За страдание, шансът не беше с нас и не успяхме да спечелим тази борба. Но войната не е изгубена ". И всичко това на фона на думите на към този момент някогашния треньор на " ЦСКА-София " Любослав Пенев дни преди да напусне. Вечно неудовлетворен от съдиите, той призна, че в действителност отборът играе слабо в офанзива и не умее да създава и осъществя положения.

Иначе " ЦСКА-София " остана без двама значими играчи за гостуването против " Берое " в събота. Наказани са Жеферсон и Малинов. Има подозрения, че последният съзнателно си изкара червен картон заедно с капитана на " Лудогорец " Светослав Дяков, с който се счепкаха в края на мача. Така двамата ще пропуснат единствено по 1 мач. Ако не бяха изгонени, биха имали за статистиката 9 жълти картона, което вади и двамата за идващите два турнирни мача.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР