Ръководството на ЦСКА-София представи юбилейните екипи, с които червените“ ще

...
Ръководството на ЦСКА-София представи юбилейните екипи, с които червените“ ще
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи юбилейния екип


Ръководството на ЦСКА-София показа юбилейните екипи, с които „ алените “ ще излязат на 5 май в дербито против Лудогорец на Националния стадион „ Васил Левски “, съобщи кореспондент на БГНЕС. Именно на тази дата „ армейците “ ще отбележат 70-годишния празник на ЦСКА.

„ Дизайнът на фланелки бе изработен след допитване до почитателите. От на следващия ден във фен-магазина ще пуснем в продажба лимитирана серия от 1948 броя от тези фланелки. С тях тимът ще играе единствено и само в мача с Лудогорец на 5 май “, това съобщи спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков.

Призовавам нашите почитатели да си купуват билети за всички браншове, защото по тяхно предложение е планувана специфична хореография за целия стадион. Ние като управлението естествено поддържаме това тяхно предложение. Кулминацията на празника ще стартира в 18.00 часа на стадион Васил Левски. Избрахме него, тъй като чакаме извънреден интерес от страна на нашите почитатели от цялата страна и имаме вяра, че стадионът ще се изпълни.

Марков разгласи, че по случай празника ще бъдат наградени близо 400 състезатели от другите типове спортове, защитавали цветовете и емблемата на ЦСКА. Той разкри също, че клубът ще изпрати специфични предложения и до всички именити футболисти на ЦСКА, които да се включат в празненството по случай 70-годишния празник на аления клуб. „ Ще отправим предложения освен към Бербатов, само че и към всички именити състезатели на клуба, без изключение. Няма да действаме изборно в това отношение. Ние сме клуб, който е извънредно високо име освен в България, с цел да си позволим такива дребнавости “.

Относно самия мач против първенеца Лудогорец, шефът на „ алените “ съобщи: „ Победа над Лудогорец без подозрение ще бъде извънредно скъп и прекрасен подарък в деня на самия празник, само че мисля, че най-големият подарък би бил завоюване на шампионската купа, което е и задачата пред нашия клуб. Продължаваме да следваме тази цел до момента в който имаме тази опция “.

Своето мнение за конфликта с разградчани показа и една от звездите на отбора Кирил Десподов. „ Да, вълнението е необикновено, само че не мисля, че ще ни изиграе неприятна смешка. Вече има страховит интерес от страна на почитателите и се надявам на 5 май да създадем празника цялостен и да ги зарадваме с една победа, а в края на сезона и с шампионската купа “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР