Ръководството на ЦСКА-София поднови преговорите със Саша Илич за нов

...
Ръководството на ЦСКА-София поднови преговорите със Саша Илич за нов
Коментари Харесай

ЦСКА-София поднови преговорите със сръбски треньор

Ръководството на ЦСКА-София възобнови договарянията със Саша Илич за нов старши треньор на тима, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на " близки до сръбския експерт ".

Двете страни са доста покрай съглашение и се чака легендата на " Партизан " (Белград) да размени Алан Пардю на кормилото на " алените ", прибавя организацията.

ЦСКА-София влезе в диалози с Илич към средата на април, само че тогава сърбинът отхвърли да поеме отбора на мястото на подалия оставка Стойчо Младенов. На овакантения пост тогава краткотрайно беше назначен Пардю, който трябваше да оглави състава за непрекъснато, само че загубата във финала за купата на България от " Левски " с 0:1 и серията неубедителни игри без маркиран гол и основано голово състояние принудиха клубната администрация да потърси друго решение.

До 11 април Саша Илич беше отпред на белградския " Чукарички ", който приключи на трето място в локалното състезание и си обезпечи присъединяване в Лигата на Конференциите.

ЦСКА-София работи и по селекцията за новия сезон. Набелязани са половин дузина играчи, като се чака покупко-продажбите на огромна част от тях да бъдат финализирани в околните дни, написа Българска телеграфна агенция.

Днес клубът удостовери за разлъка с трима играчи. Договорите на Греъм Кери, Ахмед Ахмедов и Жуниор Нзила изтекоха и няма да бъдат възобновени.

От тримата единствен диря остави Кери, който си потегля от Борисовата градина след 3 сезона, 106 мача и 11 гола. 33-годишният полузащитник бързо се трансформира в главен състезател в състава на " алените ", само че фамилни проблеми му попречиха да се показа в най-хубавата си светлина през пролетния полусезон.

Очаква се да изоставен още доста футболисти.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР