Ръководството на ЦСКА-София отрече информациите, че за голмайстора на тима

...
Ръководството на ЦСКА-София отрече информациите, че за голмайстора на тима
Коментари Харесай

От ЦСКА-София отрекоха за оферти към Каранга


Ръководството на ЦСКА-София отхвърли информациите, че за голмайстора на отбора Фернандо Каранга е отправена публична оферта от страна на Бенфика. Вчера в медиите се появи новината, че португалският гранд е предложил 7 милиона евро на "червените" за голмайстора им.

Днес обаче от клуба отхвърлиха тази информация, като прецизират, че към Каранга има интерес от няколко клуба, само че не е постъпвала публична оферта. "По мотив на появилите се информации в някои медии ви осведомяваме, че съответна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба. Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от доста тимове, само че досега няма клуб, който да е изпратил съответно предложение за нападателя. Всички информации, които се популяризират сега, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди идните значими мачове. Ние обаче имаме вяра, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с алената фланелка", се споделя в известието на формалния уебсайт на ЦСКА-София.

Каранга се показва чудесно от началото на сезона, като към този момент има 14 гола и 5 асистенции на сметката си, а откогато е пристигнал на "Българска армия", е отбелязал 20 попадения в 28 мача за отбора. Той е и с съществена заслуга за мощното показване на тима, който е на единствено две точки зад водача в класирането на Първа лига Лудогорец. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР