Ръководството на ЦСКА - София излезе с информация относно акциите

...
Ръководството на ЦСКА - София излезе с информация относно акциите
Коментари Харесай

ЦСКА - София: Христо Стоичков остава, окончателните промени ще излязат на по-късен етап

Ръководството на ЦСКА - София излезе с информация по отношение на акциите на Христо Стоичков. Към този миг легендата на ЦСКА и българския футбол не попада като акционер, само че “червените ” са безапелационни, че сега тече преструктуриране на клуба и окончателните промени ще излязат в Търговския указател на по-късен стадий.
 Официално: Христо Стоичков към този момент не е акционер в ЦСКА - София Официално: Христо Стоичков към този момент не е акционер в ЦСКА - София
“Информация за акциите на Христо Стоичков

Във връзка със спекулативните вести в спортните издания бихме желали да внесем изясненост: Христо Стоичков остава акционер в клуба с дял от 20%. Както изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов ясно изясни по време на последната ни конференция – сега тече преструктуриране на клуба, а собствеността ще бъде разграничена по следния метод: 40% - 40% - 20%. Заради въпросното преструктуриране, окончателните промени ще излязат в комерсиалния указател на по-късен стадий. Никога на дневен ред не е било премахването на най-голямата легенда на ЦСКА в лицето на Христо Стоичков от акционерите на клуба.

А по отношение на всички „ бомбастични “ заглавия, бихме желали да напомним част от обявата ни от 07.02.23 година:

Бихме желали да ви призовем да не вярвате сляпо на всяка информация, която се появи в общественото пространство, а да разчитате на формалните канали на клуба. Ръководството подхваща всички вероятни ограничения, с цел да реализира най-важните за ЦСКА цели. Призоваваме и публицистите за повече отговорност при боравенето с информация и цитирането на източници. Вярваме, че уважението към личната ви специалност и самите вас го изисква ”, написа ЦСКА - София на страницата си във “Фейсбук ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР