Ръководството на ЦСКА и феновете искат отбора да играе атакуващо.

...
Ръководството на ЦСКА и феновете искат отбора да играе атакуващо.
Коментари Харесай

ЦСКА атакува титлата с 55% защитници

Ръководството на ЦСКА и почитателите желаят тима да играе атакуващо. Старши треньорът на отбора Нестор Ел Маестро обаче ще започва през днешния ден офанзивата към купата в домашен мач с Ботев Враца с 55 % бранители в титулярния състав и измежду запасите. Говорим за полевите футболисти. Наставникът на " армейците " ще извади добър и атакуващ отбор от първата минута, само че измежду запасите има единствено един халф - Станислав Шопов, който е пред трансфер в Ботев Пловдив и от известно време мисли доста повече за Коматево, в сравнение с за ЦСКА, и един нападател - Данило Асприля.

Всички останали номинално са бранители, а от тях единствен Емануел Шакич може да играе и в халфовата линия, написа в днешния си брой „ Мач Телеграф ”.

Възможно е Ел Местро да вкара в групата и някой от юношите като Илиян Антонов или Георги Чорбаджийски, само че той по този начин или другояче не разчита на тях.

При всички положения обаче наставникът няма налични футболисти, с цел да прави някакви промени или ротации в офанзива и халфовата линия.

Единствен краткотрайно отвън листата за тази зона през днешния ден е Марселино Кареасо, който е осъден. Колумбиецът ще бъде на линия за идващия мач, само че и това не трансформира очевидната истина, че тимът е тотално кадрово стеснен в предни позиции. Все още на " Армията " е и Лазар Туфегджич, само че той е зачеркнат и надали още веднъж ще играе за отбора.

Иначе не се чака Ел Маестро да подхваща някакви изненадващи решения към титулярния състав.

В отсъствието на санкции Бусато под рамката ще застане Димитър Евтимов, а Орлинов, който игра доста мощно по време на контролите, ще остане на пейката.

В отбрана ще бъдат Турицов, Матай, Хр. Петров и Вион. В халфовата линия Ел Маестро ще пусне тримата норвежци - Скаршем, Линдсет и Хайнц, а Амос Юга ще бъде най-отдолу на ромба. В офанзива нещата също са ясни - Фернандо Каранга и Матиас Фаетон.

От " Армията " настояват, че може би през другата седмица ЦСКА би трябвало да се укрепи с двама нови - халф и нападател.

Ел Маестро е разкрил пред собствен близки, че чака обещаните му попълнения с неспокойствие, само че на този стадий не е несъмнено на 100-процента, че те ще се трансфорат във факт. А до тогава, треньорът ще пробва да трансформира ЦСКА в атакуващ тим, макар че повече от половината футболисти са бранители.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР