Ръководството на ЦСКА 1948 подкрепи Царско село в благородната кауза,

...
Ръководството на ЦСКА 1948 подкрепи Царско село в благородната кауза,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 подкрепи царете в благородна кауза

Ръководството на ЦСКА 1948 поддържа Царско село в благородната идея, с която са се заели " царете ". Всички средства от билети за мача сред двата отбора на следващия ден отиват в поддръжка за щедрост. Ето известието на " алените ":

" Армейци,

ЦСКА излиза в конфликт от четвъртия кръг на efbet Лига против Царско село в петък (28.08) от 18:45 ч. на стадион „ Царско село “ в София.

Разчитаме на вашата поддръжка в търсенето на първа победа в шампионата!

" Червената " общественост през годините е потвърдила безрезервната си любов към играта и голям брой пъти е подкрепяла от все сърце благотворителни дела. Сега имаме късмет да го създадем още веднъж, до момента в който в същото време се любуваме на играта на обичания ЦСКА!

Билетите за всички браншове на стадион „ Царско село “ за срещата са на цена 20 лева и ще бъдат пуснати в продажба на касите на оборудването в деня на мача, а домакините подсигуряват, че всички средства ще отидат за щедрост и по-конкретно за една идея.

Тя е с апел: „ Помогнете на Димитър в битката с тумора “!

Митко се нуждае от незабавно лекуване в Германия, а сумата от 60 000 евро е непостижима за фамилията му. Ние обаче можем да помогнем дружно.

Очакваме ви! Само ЦСКА! "
efbet Лига 4 кръг, петък 28 август  Царско село 18:45предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР