Ръководството на ЦСКА 1948 изпрати поздравителен адрес до Ботев (Пловдив),

...
Ръководството на ЦСКА 1948 изпрати поздравителен адрес до Ботев (Пловдив),
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с поздравителен адрес до Ботев по случай откриването на стадион Христо Ботев

Ръководството на ЦСКА 1948 изпрати приветствен адрес до Ботев (Пловдив), оповестиха от " жълто-черния " футболен клуб. От столичния отбор поздравяват " канарчетата " за напъните за откриването на стадион " Христо Ботев ".

" Уважаеми представители на ПФК Ботев, ФК ЦСКА 1948 изпраща своите сърдечни поздравления към Вашия клуб за откриването на стадион " Христо Ботев "! 

Всички ние осъзнаваме какъв брой доста старания стоят зад завършването на сходен план! Изграждането и модернизирането на спортното оборудване е крачка към завръщането на българския футбол към най-славните му дни и триумфи. 

Ботев Пловдив даде още един образец за това по какъв начин усърдната работа, постоянството и непримиримост рано или късно дават своя резултат, а доказателство за това е завършването на стадион „ Христо Ботев ". 

Вярваме, че с методиката Ви на работа и амбициозните Ви проекти за бъдещето, най-хубавото за ПФК Ботев занапред следва! До нови срещи на терена! ", се споделя в приветствения адрес на ЦСКА 1948.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР