Ръководството на Тотнъм ще реши до края на работния ден

...
Ръководството на Тотнъм ще реши до края на работния ден
Коментари Харесай

Съдбата на Конте става ясна тази вечер

Ръководството на Тотнъм ще реши до края на работния ден какво е бъдещето на мениджъра Антонио Конте. Все по-голяма наподобява вероятността италианският експерт да бъде освободен след експлоадирането си против играчите на отбора през уикенда, когато " шпорите " направиха тъждество с последния в класирането Саутхемптън.

На конференцията след мача Конте атакува остро своите ученици, като имаше тежки думи и против управлението на клуба. Резултатите на лондончани през 2023 година са слаби, като те отпаднаха от двете домашни купи и Шампионската лига, а позицията им в топ 4 е съществено застрашена от преследвачите Нюкасъл и Ливърпул.

Договорът на Конте изтича в края на сезона и сигурно няма да бъде възобновен, само че най-вероятно различен треньор ще довърши акцията на отбора. В момента италианецът е в родината си за няколко дни отмора по време на паузата за мачове на националните тимове.

Вчера медиите в Англия оповестиха, че част от играчите на Тотнъм към този момент не желаят да работят с Конте след казаното в събота. Те са безапелационни, че по време на прочувствената конференция треньорът е прекрачил границата.

Тотнъм заема четвърто място в класирането с 49 точки, една повече от петия Нюкасъл, който е изиграл два мача по-малко. Ливърпул е на шеста позиция с 42 точки и също два мача по-малко от " шпорите ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР