Ръководството на Спартак Варна изненадващо обяви на клубния сайт раздялата

...
Ръководството на Спартак Варна изненадващо обяви на клубния сайт раздялата
Коментари Харесай

Спартак Варна освободи старши треньора Васил Петров

Ръководството на Спартак Варна изненадващо разгласи на клубния уебсайт раздялата със старши треньора на отбора Васил Петров.

Като причина за решението да бъде освободен младият ментор " соколите " показаха " открито жестоко неспазване на вътрешния устав и уронване престижа на клуба ".

Докато на бъде оповестено името на заместника на Петров, тренировките на втородивизионния отбор ще бъдат водени от Николай Греков и Михаил Цоков.

" ФК Спартак Варна освободи Васил Петров.

Клубът и наставника се разделят за открито жестоко не съблюдаване на вътрешния устав и уронване престижа на клуба.

До назначението на нов старши треньор, подготвителния развой ще бъде воден от Николай Греков и Михаил Цоков ", се споделя в позицията на варненци.



Уволнението на Васил Петров на процедура поставя завършек на неговия втори престой отпред на Спартак Варна, като точно той беше индивидът, който върна " соколите " в елита на България в края на сезон 2021/22.

След слабото начало идната акция в Първа лига обаче наставникът беше сменен от Тодор Киселичков през август 2022-а година, с цел да се завърне отпред на тима година по-късно след уволнението на Валентин Илиев, който стартира сегашния сезон като старши треньор на варненци.

По време на раздялата с Васил Петров Спартак Варна заема 2-о място в подреждането на Втора лига след края на есенния полусезон и все още е в позиция още веднъж да заслужи промоция за най-високото равнище на българското състезание.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР