Ръководството на Созопол излезе с декларация, отправена към треньора на

...
Ръководството на Созопол излезе с декларация, отправена към треньора на
Коментари Харесай

Драми във Втора лига - Созопол с декларация срещу Уорън Фийни

Ръководството на Созопол излезе с декларация, отправена към треньора на Пирин (Благоевград).

Повод е реакцията на старши треньора на " орлетата " Уорън Фийни след нулевото тъждество сред двата тима през вчерашния ден.

Специалистът разгласи: " Виждате какви са празненствата в Созопол и занимателен ми е метода по който противника чества ", което очевидно много е поздразнило домакините.

ЕТО И ДЕКЛАРАЦИЯТА БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА ОТ СТРАНА НА ТОПСПОРТ:

" Г-н Фийни, в случай че мислите, че нещо сте видели, надълбоко се лъжете. Ние се радваме на всяка извоювана точка след всеки дуел без значение против кого сме играли.. Не сте видели и по какъв начин се радваме и когато спечелим три точки. НО НАЙ-ВАЖНОТО НЕ съдебна техническа експертиза ВИДЕЛИ, КОГАТО ОТБОРА ЗАГУБИ. Тогава сме като убити, всички, футболисти, треньори, ръководители и най-важните - небесносините последователи на Созопол. Защо ли? Защото всички ние знаем какъв брой доста труд сме положили всички през седмицата преди дуела в самата му подготовка на всички равнища. И ни е тежко, в случай че не победим. Защо ли? Защото знаем какъв брой ни е мъчно с финансирането на клуба, с цел да може тези мъжки момчета - футболисти и треньори да пазят името на град Созопол. Защото ние сме спортисти с чест и достолепие и на Арена Созопол не ни интересува кой тим гостува и с какъв бюджет. Както сподели и старши треньора Маргарит Димов - Това е нашата земя и ние на никой не я даваме! Това е Созопол! Отбор и град с доста ЕМОЦИЯ И ХАРАКТЕР. ГРАД НА СПАСЕНИЕТО! Прочетете историята на града и ще разберете за духа на жителите на този град.
 Созопол отмъкна точка от Пирин
Созопол отмъкна точка от Пирин

Мачът приключи без голове

Г-н Фийни и последно. Досещаме се за размера на бюджета на клуба, за размера на възнагражденията, както вашите персонални по този начин и като цяло в клуба ви. Браво! Няма нищо неприятно, в противен случай поисквам да е на всички места по този начин. Но една забележка към вас, тъй като знам и в Благоевград какви почтени и отрудени българи живеят и тяхната едничка наслада се назовава Пирин. Моля ви, не се обиждайте, само че персоналното ми мнение е, че в случай че отпред на Пирин бе БЪЛГАРСКИ треньор, то с тези класни футболисти, които имате, в този момент щяхте да доигравате сезона с въодушевление, тъй като щяхте да бъдете доста, доста напред, с доста точки задатък пред всички останали и към този момент щяхте да сте изпълнили задачата си, която хората обичащи Пирин заслужават!

С почит и почитание - Румен Димов "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР