Ръководството на Софийския затвор преди около 2 месеца е получило

...
Ръководството на Софийския затвор преди около 2 месеца е получило
Коментари Харесай

Това е края! Двамата избягали от затвора с подкуп от…няколко кутии цигари! Няма да повярвате къде са били ченгетата по време на екшъна

Ръководството на Софийския затвор преди към 2 месеца е получило два сигнала за готвено от Владимир Пелов бягство. На тези сигнали обаче не е обърнато никакво внимание. Няколко разновидността за бягство са обмисляли двамата рецидивисти Владимир Пелов и Радослав Колев, настояват източници на bTV от Софийския затвор. Пелов е възнамерявал да изчезне първо с някогашния си съпроцесник Димитър Иванчев – Шошора, само че по-късно е присъединил в схемата Радослав Колев.

На 28 февруари неизвестен пандизчия алармира за подготвяното бягство. Твърди, че съучастникът на Пелов – Димитър Иванчев – Шошора, е подкупил с цигари двама пандизчии от Механичния завод. Целта била да се изработят съоръжения за катерене, вид „ котки . Според ограничения от независимост приспособленията са за Владимир Пелов.

Комуникацията сред Иванчев и Пелов била посредством предаване на писмени бележки от различен лишен от независимост, който разнася храната. Планът с катеренето на Пелов обаче пропада. И евентуално тогава в него е включен Радослав Колев.

С револвера Пелов се е снабдил авансово, твърди различен източник от пандиза.

„ Лишеният от независимост е слязъл с него за приемане на техниката. Разберете, всичко е било планувано. Било е планувано да пристигна вчерашният ден, Владо Пелов да бъде извикан, с цел да си получи техниката, всичко това е било надълбоко премислено. И е била определена положителната промяна ”, споделя източникът.

И двамата шефове на защитата в пандиза са пуснати в отпуск, добавя той. Незнайно за какво и по какъв начин повече от половината разполагаем състав на Централния софийски затвор през вчерашния ден е напуснал постройката, с цел да участва на празненство по случай Великден в затворническото общежитие в Казичане, твърди още източникът.

Според него се е случило „ дребното зло ”, защото е можело да избяга цяла група от 10-15 души. Пистолетът може да импортиран от вътрешен човек или да е вкаран с някоя от пратките с храна за пандиза, твърди още източникът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР